Четвер, 28.03.2024, 14:14
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Всього on-line: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 56
Міні-чат
200
Головна » 2009 » Березень » 25 » Антикризовий сміх від Галицької ліги
Антикризовий сміх від Галицької ліги
15:49
Галицька ліга КВН відкриває антикризвоий сезон. Допоможе Василь Васильців

З 27-29 березня у Львові проходитиме четвертий фестиваль команд КВН «Галицька ліга запрошує друзів». Понад 40 команд з усієї України братимуть участь у фестивалі, серед яких найкращі команди попередніх сезонів Галицької ліги: «Набла» (Львів), «Вар’яти» (Тернопіль), «ЧистоГон» (збірна Західної України), «Єталон» (Львів) та багато інших. За результатами фестивалю найкращі команди братимуть участь в іграх сезону 2009 року та змагатимуться за чемпіонство у Галицькій лізі КВН. Про це сьогодні, 25 березня, повідомив ведучий Галицької ліги КВН Віталій Нововсад.

За його словами, у сезоні 2009 року всі ігри відбуватимуться у Кінопалаці ім.О.Довженка на Сихові. «Ще однією новинкою цього сезону є смс-голосування глядачів за улюблену команду, що впливатиме на результат гри», – зазначив Віталій Нововсад.
За його інформацією, 45 команд із різних міст України уже зареєструвалось, це команди із Києва, Івано-Франківська, Тернополя, Кременця, Стрия, Гусятина та інші.
«Галицька ліга КВН представляє новий антикризовий сезон. Цікавим є те, що до складу журі запрошені представники шоу-бізнесу, один із них – відомий співак Василь Васильців», – наголосив Віталій Новосад.
Цього сезону у Галицькій лізі братиме участь професійна команда КВН «Колєжанки». «Такого ще не було ніде, адже дівчат підбирали професіонали, їм пишуть сценарії і їх готують до ігор», – зауважив Віталій Нововсад.
«Натомість, команди, які виступають не для глядача, а для себе також десь мають грати, – вважає Віталій Новосад. Тому цього сезону команди, які не пройшли у Галицьку лігу, змагатимуться за Кубок Галицької Ліги КВН», – зазначив він.
Капітан команди КВН «Набла» Тарас Стадницький наголосив, що відбувається експансія україномовного гумору на Схід України. «Три роки тому виступи україномовних команд КВН у Києві були нонсенсом, тепер це модно. Команда «Бомба» (Млинів) та «Єталон» (Львів) мають великий успіх виступів на східній Україні», – зазначив він.
Також Тарас Стадницький вважає, що Галицька ліга КВН через україномовний гумор має великий успіх. «Наприклад, команда із Дніпродзержинська виступатиме українською мовою у Львові. Галицький глядач є дуже вибагливим – рівень команд має бути досить високим, – зазначив капітан команди «Набла». Великим успіхом є й те, що львівська влада і комерційні структури підтримують Галицьку лігу КВН», – додав Тарас Стадницький.
Цього року три команди Галицької ліги виступатимуть у Вищій лізі КВН, це – «Набла» (Львів), «Вар’яти» (Тернопіль), «Торнадо Люкс» (Берегомет).

Руслана Кучинська

Переглядів: 1843 | Додав: Ruslana | Рейтинг: 5.0/1 |