П'ятниця, 03.05.2024, 21:35
Меню сайту
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Всього on-line: 1
Гостей: 1
Користувачів 0
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 56
Міні-чат
200
Головна » 2008 » Грудень » 29 » Галицька ліга
Галицька ліга
15:33

Українська мова – фішка Галицької ліги КВН

28 грудня, у Львові пройшов фінал Галицької Ліги. Мер Андрій Садовий вручив кубок переможцям команді КВН «Брати Грачі». А Віталія Новосада нагородили орденом короля Данила Галицького ІІІ ступеня (засновником цієї нагороди є Фонд короля Данила Галицького).

За словами ведучого Галицької Ліги КВН Віталія Новосада, переможцями стала команда, гравці якої мають досвід виступів у Вищій українській Лізі КВН. В основному склад «Братів Грачів» з «Набли». «Вони давно грають, але можна сказати, що молоді команди вчора дали бій їм досить непоганий», – зазначив ведучий.

Мер Львова Андрій Садовий вручив кубок команді «Брати Грачі», яка стала переможцем фіналу Галицької Ліги КВН 2008 року. Голова Львівської крайової організації "Молодий народний рух" Валерій Веремчук подарував усім учасникам фіналу портрети Степана Бандери.

Віталій Новосад характеризує й інші команди КВН, які вчора виступали у фінальній грі Галицької Ліги:

«Торнадо-Люкс» (Берегомет) – відрізняються оригінальністю, досить сильна команда.

«Румбамбар» (Львів)– молода команда, у якої експериментальний, досить специфічний гумор, який не всі розуміють. Щось схоже із «Бомбою» (Млинів), яка починала грати у Галицькій Лізі як шкільна команда. У них інтелектуальні жарти. Вони мають свій стиль, цим і відрізняються від усіх.

«Єталон» (Львів) – цій команді просто не вистачило часу і матеріалів на підготовку до гри, але рівень гри у них досить високий.

«За буйки не запливати» (Київ) – мабуть, наймолодша команда, яка не зіграла ще й 10 ігор, але дуже перспективна.

«Плюсами Галицької Ліги КВН є те, що на іграх представлені різні спектри гумору. Командам притаманний творчий підхід до проблем сучасності, які вони переводять на гумор. Українська мова – фішка Галицької ліги КВН», – зазначив Віталій Новосад.

Цього року Віталія Новосада нагородили орденом короля Данила Галицького ІІІ ступеня.

Капітан команди «Брати Грачі» та «Набла» Тарас Стадницький розповів про свої враження від фіналу: «Рівень КВНу дуже високий. Є така річ, що команди працюють цілий рік і на фінал не вистачає часу та сил. Цього року після візитки ніхто не міг сказати хто кращий. Вже аж після розминки і музикального конкурсу стало зрозуміло, що наша команда перемогла».

Після виступів у фіналі відбувся гала-концерт, де команди могли розслабитись і жартувати від душі: не було ні телекамер, ні депутатів.

Отож, місця між командами розподілено так:
1. "Брати Грачі" (Львів),
2. "Торнадо-Люкс" (Берегомет),
3. "Румбамбар" (Львів),
4. "Єталон" (Львів),
5. "Бомба" (Млинів),
6. "За буйки не запливати" (Київ)

Руслана Кучинська

Переглядів: 1291 | Додав: Veronika | Рейтинг: 5.0/2 |